Opleiding

Praktijkles
Rijschool-ABC biedt je verschillende mogelijkheden om je rijbewijs te halen. Echter jij bepaalt het tempo. De lessen worden gegeven door een gecertificeerde instructeur en je lest in examengebied Haarlem.

Natuurlijk start je de opleiding met een vrijblijvende proefles. Deze proefles wordt in je eigen omgeving gehouden. Tijdens deze proefles krijgt de instructeur een beeld van je rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Zo ziet hij wat het beste bij jou past, jouw persoonlijke lesplan wordt zo opgesteld. De vorderingen worden bijgehouden op je persoonlijke kaart zodat duidelijk wordt welke lesstof je al beheerst.

2to Drive - vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen!
Door 2toDrive kun jij nu al starten met je rijlessen! Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e moet je rijden onder begeleiding van een coach. Aanmelden voor 2toDrive? Ga dan direct naar www.2toDrive.nl

Theorieles
Rijschool-ABC adviseert je om in het begin van de opleiding je theorie te behalen. Je hebt dan tijdens de lessen al voldoende theoriekennis. Dit bevordert het leerproces en dat kan weer schelen in de portemonee! Het theorieexamen kan je zelf aanvragen bij het CBR. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.
Rijschool ABC biedt de mogelijkheid tot een 2 daagse theoriecursus - inclusief reservering theorieexamen (zie ''pakketten''). Omdat alle benodigde kennis behandeld wordt tijdens deze 2 dagen is de kans op slagen groter!Meer informatie nodig?
Bel Rijschool-ABC mobiel op 06-46230776
of mail naar e-bakker@quicknet.nl

 

 


 
   

Waarom rijschool ABC

  • Prima slagingspercentage!
  • Duidelijke tarieven
  • Vaste instructeur
  • Altijd les in dezelfde auto
  
   

Willekeurige review

            “Het fijne aan rijles bij Rijschool-ABC is dat Edwin je goed op je gemak stelt waardoor het lessen vanzelf gaat! Een rijles duurt echt 60 minuten. En het leuke was dat ik in één keer geslaagd ben voor mijn theorie én praktijkexamen! Mooier kan niet toch? - Oktober 2015”
Thijmen Wijers, Hoofddorp.
 
  

Prima slagingspercentage!

Wanneer je de site van het CBR bezoekt zie je staan: ''Het gemiddelde aantal geslaagde leerlingen voor het eerste examen. Het gemiddelde aantal geslaagde leerlingen voor het 2e examen''
Tsja, het klinkt leuk dat je kan zien hoe goed een rijschool presteert op de praktijkexamens...