Veelgestelde vragen (FAQ)

Dit kan contant of je kunt onder vermelding van het factuurnummer het bedrag per bank overmaken.Nee, je bent dit niet verplicht. Dit is vaak wel voordeliger.Nee hoor! Bij aanmelding streven wij ernaar om binnen een week te beginnen. Wel raden we aan om bij aanmelding aan te geven wat jouw favoriete lesdag en tijd is zodat we direct kunnen bekijken wat er mogelijk is.Nee, helaas dat kunnen wij niet. Iedereen is anders en dit hangt van meerdere factoren af (motivatie, rijvaardigheid, inzicht, hoeveel lessen per week, het tijdstip van de lessen en je aanleg). Neem een proefles dan kunnen wij wel een goede inschatting geven.

We adviseren om een paar ''opfrislessen'' te volgen. Hierdoor wordt je weer zekerder in het verkeer.

ADHD, ADD, PDD-NOS het maakt allemaal niet uit :-) ... Iedereen is welkom bij Rijschool-ABC! En inderdaad wij zijn gespecialiseerd in faalangsttraining waarbij we indien nodig gebruik kunnen maken van neurolinguïstisch programmeren!
Houdt er wel rekening mee dat het aanvragen van een eigen verklaring -nodig om het praktijkexamen aan te vragen- langer kan duren (zie voor verdere informatie cbr.nl)Moet je onverwacht een rijles afzeggen? Doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Rijlessen die niet tijdig (minimaal 24 uur van te voren) worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Ja, dit is meestal wel het geval. Het is wel zo dat jouw les gewoon 60 minuten duurt en niet korter omdat je iemand ophaalt!